کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در نشست بررسی آسیب‌های اجتماعی شهر یاسوج مطرح شد

خنده حضار به رتبه دو دستگاه دولتی در جشنواره شهید رجایی کهگیلویه و بویراحمد / فرماندار بویراحمد: از جلسات آسیب‌های اجتماعی خسته شده‌ام /  آسیب‌های اجتماعی در برخی از مناطق شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج، از خطوط قرمز و استاندارد ملی و جهانی عبور کرده است / از سازمان مدیریت و برنامه بودجه بپرسید که اعتبارات آسیب‌های اجتماعی کجا هزینه می‌کند /مدیرکل استانداری: مافیا در برپایی نمایشگاه‌ها وجود دارد / در مسائل اجتماعی و فرهنگی همه لنگ می‌زنیم

13 مهر 1402 ساعت 2:05

روز (چهارشنبه، 12 مهرماه) نشست بررسی آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بویراحمد با حضور شهرام مهدوی‌مطلق_ فرماندار بویراحمد، مسعود نوری_ مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد_ و دیگر مسئولان این شهرستان برگزار شد.


روز (چهارشنبه، 12 مهرماه) نشست بررسی آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بویراحمد با حضور شهرام مهدوی‌مطلق_ فرماندار بویراحمد، مسعود نوری_ مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد_ و دیگر مسئولان این شهرستان برگزار شد.
به گزارش کبنا، در این جلسه که به پیشنهاد مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد و با حضور شهرام مهدوی‌مطلق_ فرماندار شهرستان بویراحمد_ در محل فرمانداری بویراحمد برگزار شد، مهدوی‌مطلق_ فرماندار بویراحمد_ در مقدمه این جلسه به موضوع آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بویراحمد اشاره کرد و گفت: این جلسه به پیشنهاد و اصرار مدیرکل  امور اجتماعی استانداری برگزار شده است که جای تشکر دارد ولی بنده از برگزاری این جلسات در خصوص آسیب‌های اجتماعی خسته شده‌ام چرا که  آسیب‌های اجتماعی در برخی از مناطق شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج، از خطوط قرمز و استاندارد ملی و جهانی عبور کرده است و با برگزاری جلسه و توپ و تشر زدن به همدیگر برطرف نمی‌شود.
مهدوی مطلق ضمن ابراز نگرانی از موازی کاری در امر آسیب‌های اجتماعی، گفت: گواهی می‌دهم تمام توان اداری شهرستان بویراحمد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی پای کار هست ولی ره به جایی نمی‌برد.
فرماندار بویراحمد ادامه داد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان دل سوختن کافی نیست بلکه باید هزینه انجام شود.
مهدوی مطلق گفت: یکی از راه‌های مقابله با کاهش آسیب‌های اجتماعی در بویراحمد توجه به زیر ساخت‌های روستایی و مساجد و پایگاه‌های بسیج و پایگاه‌های انتطامی است که سازمان برنامه و بودجه استان هیچ برنامه و هزینه‌ای برای این کار نه دارد و نه در دستور کار دارد.
فرماندار بویراحمد خطاب به نوری مدیرکل اجتماعی استانداری اظهار داشت: به جای سؤال از مدیران شهرستانی از برنامه و بودجه بپرسید اعتبار سکونت گاه‌های غیر رسمی چرا در اختیار فرمانداری قرار نمی‌گیرد و بپرسید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی چه اندازه هزینه در اختیار فرمانداران قرار داده شده است؟
مهدوی‌مطلق یادآور شد: یکی از کج سلیقگی‌ها، توزیع و رد وبدل موافقت نامه اعتبار سکونتگاه‌های غیر رسمی بدون اطلاع فرمانداری توسط سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های متولی خاصه راه و شهرسازی و بنیاد مسکن است که عده‌ای کارشناس و مدیر که دغدغه‌ای برای آسیب‌های اجتماعی ندارند، این اعتبارات را به سمت پروژه‌های خاص می‌برند و جوابگو هم نیستند.
فرماندار بویراحمد گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی برنامه عملیاتی داریم ولی مستلزم هزینه هست که کسی پشتیبانی نمی‌کند.
در ادامه دکتر روزیان از اساتید روانشناسی و مشاوره استان در سخنان کوتاهی از عدم هماهنگی بین دستگاه‌های اداری، رسانه‌ها و صدا و سیما جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان هست اظهار داشت: در کنار همه عوامل خاص آسیب‌های اجتماعی، رسانه‌ها و حتی صدا و سیما اغلب به جای‌امید آفرینی به معرفی مشکلات می‌پردازند،‌ ایشان ایجاد گفتمان‌ امید و‌ امیدآفرینی در رسانه‌های استان و خاصه صدا و سیما و آموزش‌های درسی را از راهکار‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانستند.
خنده حضار به رتبه دو دستگاه دولتی در جشنواره شهید رجایی کهگیلویه و بویراحمد / فرماندار بویراحمد: از جلسات آسیب‌های اجتماعی خسته شده‌ام /  آسیب‌های اجتماعی در برخی از مناطق شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج، از خطوط قرمز و استاندارد ملی و جهانی عبور کرده است / از سازمان مدیریت و برنامه بودجه بپرسید که اعتبارات آسیب‌های اجتماعی کجا هزینه می‌کند /مدیرکل استانداری: مافیا در برپایی نمایشگاه‌ها وجود دارد / در مسائل اجتماعی و فرهنگی همه لنگ می‌زنیم
در این جلسه مسعود نوری_ مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد_ از تشکیل کارگروه‌های عملیاتی برای رصد عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در راستای آسیب‌های اجتماعی خبر داد و گفت: شهرستان به شهرستان و اداره به اداره پیگیر عملکرد مدیران استانی و شهرستانی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی هستیم.
وی از عملکرد برخی از دستگاه‌های اجرایی استان از جمله فرهنگ و ارشاد و بهزیستی انتقاد کرد و گفت: این ادارات بیشتر از سایر دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی مسئولیت دارند ولی عملکرد قابل قبولی ندارند که در این خصوص فرماندار بویراحمد به کنایه گفت: همین دستگاه‌ها امروز در جشنواره شهید رجایی مدال گرفتند و قضیه چی هست؟ خنده حضار..
نوری در ادامه به عملکرد سازمان صمت و برگزاری نمایشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: سازمان ضمت به جایی برگزاری نمایشگاه‌های بی‌فایده برای مردم، به وظایف خودش در حوزه آسیب‌های اجتماعی باید عمل کند، نوری در خصوص نمایشگاه‌ها گفت: یک مافیایی در برگزاری این نمایشگاه‌ها وجود دارد که توقع هست فرماندار ورود کند که مهدوی مطلق بلافاصله پاسخ داد: در برگزاری این‌نمایشگاه‌ها با فرمانداری هماهنگی نمی‌شود و چون تصمیم استانی است ما مسئولیتی نداریم و اگر مافیایی هم هست ما نمی‌توانیم ورود کنیم چون استانی است.
مدیر کل فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه عنوان کردند: در بحث آسیب‌های اجتماعی کمیته‌هایی تشکیل دادیم که این کمیته‌ها متشکل از یک سری کارشناسان، مدیران و معاونین آنهاست که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و در رأس آن پدیده شوم خودکشی می‌باشد و بنا داریم در همه شهرستان‌های ۹‌گانه در شورای اداری شرکت کنیم و درکنار فرمانداران در حوزه ستادی مصوباتی را جمع‌بندی و اجرایی کنیم.
وی ادامه داد: همانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند و برای آسیب‌های اجتماعی به طور مکرر به ما تذکر می‌دهند و شبانه روز برای این کار دغدغه دارد ما مسئولین نیز باید بحث آسیب‌های اجتماعی را در اولویت قرار دهیم و برای آن وقت بگذاریم.
نوری ادامه داد: متأسفانه در کشور ما به سمتی حرکت می‌کنیم که همه دنبال مسائلی مانند راه، جاده و یک سری زیرساخت‌های رفاهی هستیم ولی وقتی می‌آییم برای مسائل اجتماعی و فرهنگی که یک چشم انداز چندین ساله نیاز دارد همه ما لنگ میزیم.
در این جلسه مدیرکل فرهنگی اجتماعی با برشماری وظایف تعدادی از دستگاه‌های اجرایی در خصوص مقابله با آسیب‌های اجتماعی در سه ماه آتی گفت: در پایان هر فصل ادارات باید نقش خود در کاهش آسیب‌های اجتماعی را بیان کنند.
در این نشست تعدادی از ادارات گزارشی از عملکرد خود را بیان نمودند.


کد مطلب: 467723

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/gallery/467723/2/خنده-حضار-رتبه-دو-دستگاه-دولتی-جشنواره-شهید-رجایی-کهگیلویه-بویراحمد-فرماندار-جلسات-آسیب-های-اجتماعی-خسته-شده-ام-آسیب-های-برخی-مناطق-شهرستان-شهر-یاسوج-خطوط-قرمز-استاندارد-ملی-جهانی-عبور-کرده-سازمان-مدیریت-برنامه-بودجه-بپرسید-اعتبارات-کجا-هزینه-می-کند-مدیرکل-استانداری-مافیا-برپایی-نمایشگاه-ها-وجود-مسائل-فرهنگی-همه-لنگ-می-زنیم

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1