تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲ تير ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۴۹
کد مطلب : ۴۴۹۴۷۱
عصر امروز؛

بازرس کل و مدیرکل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد از پروژه تالار مرکزی یاسوج بازدید کردند

۰
کبنا ؛
عصر امروز مدیرکل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از تالار مرکزی یاسوج که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود بازدید کردند.
به گزارش کبنا، عصر امروز (2 تیر 1401) صالحی مدیرکل بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد و درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد از تالار مرکزی یاسوج که حدود 14 سال بلاتکلیف مانده بود بازدید کردند.

در این بازدید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: این پروژه سال‌ها بلاتکلیف مانده بود در دید مردم قرار داشت؛ از این حیث نگرانی‌هایی را برای مردم یاسوج به وجود آورده بود که چرا هنوز تکمیل نشده است.
وی عنوان کرد: از مدیرکل بازرسی استان که امروز از این پروژه بازدید کردند و قرار شد کمک کار ما باشند، تشکر می‌کنم.
در ادامه این بازدید، از ساختمان اداری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز بازدید به عمل آمد. در این بازدید درخشان اظهار داشت: این ساختمان، مشکل فنی دارد، اما کارهای آن در حال پیگیری است و امیدواریم ساختمان اداری اداره کل از طریق وزارت، پیگیری و به نتیجه برسد.
گفتنی است تالار فرهنگی بزرگی که عملیات اجرایی آن از سال ۸۷ آغاز شده دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های زیادی برای برگزاری جشنواره‌ها، مراسم، همایش‌ها و برنامه‌های بزرگ فرهنگی و هنری در سطح ملی دارد که تاکنون به‌علت مشکلاتی همچون کمبود اعتبار به بهره‌برداری نرسیده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

هفته‌های پیش‌رو می‌تواند تعیین کننده سرنوشت منازعه طولانی‌مدت اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ...
آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

بنیامین نتانیاهو ایده «اسرائیل بزرگ» را نه‌فقط پروژه‌ای سیاسی بلکه مأموریتی دینی می‌داند ...
کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

فردی که نامه منتسب به مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه را جعل کرده بود به ۱۲ سال حبس ...
1