تاریخ انتشار
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۵۳
کد مطلب : ۴۳۰۱۱۵
شهردار دهدشت در گفت وگو با کبنا مطرح شد

برنامه ریزی شهردار دهدشت برای پاکسازی محلات / فرهنگ شهرنشینی با کمک مردم مسیر است

۰
کبنا ؛بعد از انتشار گزارشی با عنوان"یکی این تصاویر را به شهردار دهدشت نشان دهد"در این پایگاه خبری، شهردار دهدشت به آن واکنش نشان داد.
شهردار دهدشت در گفت وگو با کبنا به کمبود نیروی پاکبان اشاره و گفت: نیاز است شهروندان همکاری لازم در راستای فرهنگ سازی جمع آوری زباله‌ها را داشته باشند.
احسان تابش نژاد بیان کرد: خدمات شهری شهرداری دهدشت مصمم است بر اساس برنامه ریزی و معیارهای مناسب تمام نقاط شهر را پاکسازی کند و ارزیابی‌ها صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: در همان ابتدای پذیرفتن این مسئولیت گفتم قرار نیست که معجزه در کوتاه مدت اتفاق بیافتد، ولی تمام تلاش خود را خواهم کرد که فضای شهری دهدشت بخصوص در بحث نظافت عمومی ساماندهی شود.
شهردار دهدشت مطرح کرد: پاکسازی کانال هدایت آبهای سطحی، جداول سطح شهر، معابرکه مملو از نخاله و پسماند بودند در حال اجراست.
 تابش نژاد ادامه داد: دیگر نقاط شهر که هنوز پاکسازی نشده است هم طبق برنامه ریزی و زمان بندی منظم و مداوم، پاکسازی می‌شود.
وی در خصوص کمبود سطل‌های زباله در سطح شهر دهدشت هم مطرح کرد: سطل زباله‌های نصب شده در پارک‌ها و معابر تخریب شده است، شهرداری هم درآمد پایدار ندارد ولی به دنبال ایجاد بستر درآمد زایی هستیم  که زمانبر است.
شهردار دهدشت در پایان گفت: شهر خوب را شهروند خوب می‌سازد لذا از شهروندان انتظار می‌رود زباله‌ها را در ساعت مقرر جلوی منازل قرار دهند، باید با هم فرهنگ شهرنشینی را ارتقا دهیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1