تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۰۲:۴۴
کد مطلب : ۴۰۸۷۰۲
کبنا بررسی کرد

آیا استاندار کهگیلویه و بویراحمد استعفا می‌دهد؟ / رقابت سنگین احمدی و «کاظم‌زاده» در دهلران / فیلی استاندار می‌شود

۷
۱
آیا استاندار کهگیلویه و بویراحمد استعفا می‌دهد؟  / رقابت سنگین احمدی و «کاظم‌زاده» در دهلران / فیلی استاندار می‌شود
کبنا ؛بعد از اینکه علی محمد احمدی استاندار فعلی کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات دهم مجلس از شادمهر کاظم‌زاده نماینده فعلی دهلران و دره‌شهر و آبدانان شکست خورد، با حمایت غلامرضا تاجگردون به استان کهگیلویه و بویراحمد آمد و به گفته خیلی از کارشناسان و صاحب نظران او دلش در حوزه انتخابیه دهلران است و برای بازگشت به رقابت سیاسی انتخابات یازدهم مجلس تلاش‌های زیادی می‌کند. احمدی در پاسخ به این سووال که آیا قصد کاندیداتوری در حوزه انتخابیه دهلران داری یا نه؟ پاسخ صریح و شفافی نداد و عدم پاسخ قاطع از سوی استاندار فعلی کهگیلویه و بویراحمد این شائبه را از همان ابتدا به وجود آورد که او قصد دارد تا دو باره به مصاف کاظم زاده برود.
«عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور فروردین 98 به کلیه مدیرانی که در وزارت کشور مسئولیت دارند، بیان کرده است که چنانچه قصد کاندیداتوری در انتخابات مجلس سال ۹۸ را دارند تا سی و یکم فروردین ماه سال‌جاری استعفای خود را اعلام نمایند. چنانچه مدیران وزارت کشور تا موعد اعلام شده استعفای خود را اعلام نکنند و قصد کاندیدا توری داشته باشند نامزدی آنها منتفی می‌باشد. این بخشنامه شامل مدیران شاغل، استانداران، فرمانداران و همچنین بخشداران می‌باشد.»
این روزها شایعه رفتن «علی محمد احمدی» استاندار کهگیلویه و بویراحمد زیاد شنیده می‌شود و بیان می‌کنند که احمدی برای حضور در انتخابات مجلس از مسئولیتش استعفا می‌دهد و احتمالاً «عزیز فیلی» معاون عمرانی استاندار جایگزین وی شود.
نقش فیلی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد پر رنگ‌تر از دو معاونین دیگر استاندار می‌باشد و او علاوه بر توجه ویژه به پروژه‌های عمرانی مدیران جدید را خود معارفه می‌کند. احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد کارها را بیشتر به «عزیز فیلی» می‌سپارد و کمتر از «محمد کاظم نظری» و «جعفر گوهرگانی» استفاده کرد.
بعضی‌ها هم اینگونه نوشته‌اند که؛ «علی محمد احمدی را بیشتر می‌شود دانشگاهی نامید تا یک چهره سیاسی، او اقتصاد دان و استاد دانشگاه است اما نه کسوت نمایندگی و نه صدرات استانداری کهگیلویه وبویراحمد هچ کدام نتوانسته‌اند ادبیات احمدی را رنگ وبوی سیاسی به آن ببخشند بلکه او همیشه مانند یک چهره آکادمیک سخن وعمل یکسانی داشته است.
احمدی پیش از آنکه بر کرسی استانداری کهگلویه وبویراحمد تکیه بزند از 7 خرداد سال 91 تا 7 خرداد 95 مجلسی بود و هم کمیسیون و نایب غلامرضاتاجگردون در برنامه وبودجه، هم چنان که رسانه‌های منتسب به تاجگردون پیش‌تر از اصلاح طلبان و اعتدالی ها  خبر آمدنش را منتشرکردند.
احمدی وقتی نمایندگی دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره را برعهده گرفت که پیش از او علی عزتی مسئولیت نمایندگیان حوزه را برعهده داشت، اما عمر نمایندگی احمدی بیش از یک دوره تداوم نداشت.
او در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در رقابت با شادمهر کاظم‌زاده رقابت را به فینال کشاند، اگرچه حامیان کاظم زاده در دوره اول باور داشتند که شادمهر بایستی مستقیماً راهی مجلس می‌شد اما جدال اصلی به اردیبهشت 95 کشیده شد که در دور دوم شادمهر کاظم زاده با رقابتی راحت و اختلافی زیاد راهی مجلس شد و از آرا 63 درصدی احمدی در دور نهم دراین دوره خبری نبود.
پس از آنکه احمدی مسئولیت ارشدترین نمانیده اجرایی دولت در کهگیلویه وبویراحمد را برعهده گرفت روند تغییرات و عزل و نصب‌ها در سال‌های 96 و 97 و انتصاب برخی مدیران غیربومی و هم استانی وی این شائبه را در اذهان افکار عمومی زنده کرد که احمدی برای شرکت مجدد در انتخابات مجلس آینده درحال برنامه ریزی و یارگیری است.
طراحان این شائبه برای صحت ادعای خود می‌گفتند: انتصاب‌های صورت گرفته، هم استانی‌های احمدی عموماً از طوایفی در حوزه انتخابیه دهلران، آبدانان، دره‌شهر و بدره هستند که از جمعیت بیشتر و قدرت رأی دهی بالایی برخوردار هستند وانتصاب 8 تا 9 مدیرغیربومی در کهگیلویه وبویراحمد را آغاز فعالیت‌های غیرمحسوس انتخاباتی آقای استاندار می‌دانستند.
وزارت کشور طی دستور العملی برای استاندران و فرماندرانی که قصد شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال را دارند فرصت قانونی مشخص نمود که در 31 فروردین ماه این فرصت به پایان خواهد رسیدوکسانیکه قصد کاندیداتوری دارند باید دراین فرجه زمانی از منصب خود استعفا بدهند.
اکنون تا کمتر از یک هفته دیگر مشخص خواهد شد که آیا علی محمد احمدی هم چنان برکرسی استانداری کهگیلویه بویراحمد در یاسوج تکیه خواهد زد یا برای انتقام شکست از شادمهر کاظم‌زاده راهی استان ایلام خواهد شد.
 بهرحال باید منتظرماند و دید احمدی ماندن در کهگیلویه وبویراحمد را بر می‌گزیند یا اسبش را برای پیروزی در انتخابات مجلس در ایلام زین خواهد کرد و شائبه‌ها به حقیقت خواهد پیوست.» احمدی برای این کار رایزنی‌های زیادی با تیم‌های مشورتی و لیدرهای خود در تهران و حوزه انتخابیه دهلران انجام داده و باید فقط منتظر نتیجه آن ماند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

دهدشت
Iran, Islamic Republic of
هرچند که ندیدیم خیری از او
اما دعای ما بدرقه ی راهش باد
سیاسی استانداری
Iran, Islamic Republic of
بنظرم میاد اقای احمدی با متصوب کردن معاونین و مدیرانی همچون که سازمان طویل جهاد کشاورزی را به چالش کشید و 90 درصد پرسنل از اون ناراضی بودتد و حق و حقوق عامه کشاورزان را تضیع کرد و اموال دولت را به نفع خودش و بستگانش برد و . هم براش صادر شد .استاندار با انتخاب این نیروها نتوانست چهره خود را بنام یک فرد عدالت محور نمایان کند و در سوابق مدیریتی شاهد چنین ضعف ها باشد .جبهه گیری در مقابل نیروهای با ارزس مثل دیودیده هم ضعف دیگری..کنار گذاشتن نیروهای توانمند همچتین و عدم نظارت بر عملکرد مدیران از دیگر چالش های ایشون هست .
علی
Iran, Islamic Republic of
این شخص وارد کارزار انتخابات نشود بهتر است ،احمدی نه پول میلیاردی برای هزینه کردن در انتخابات داردنه اهل خرید و فروش رای و بدون این فاکتورها دیگر در حوزه جنوب ایلام شانسی برای انتخابات ندارد،قطعا تمام لیدرهای احمدی این نکته را یاد اوری کرده اند که یا مثل سایرین وارد زد و بند شود و با . اورده و امتیاز دادن به مدیران کل و پیمانکاران رای جمع کند یا قید انتخابات را بزند،شک نکنید کاظم زاده حداقل ده میلیارد تومان هزینه می کند،آیا احمدی با سیصد یا چهار صد میلیون تومان شانسی برای پیروزی دارد؟؟؟کدام شخص در مقابل خرید رای پانصد هزار تومانی مقاومت می کند ؟؟؟ یک عده ادم روشنفکر که محتاج پانصد هزا تومان نیستند به این شخص رای خواهند داد و لا غیر ،تمام رانت خوران استان ایلام با امدن این شخص مخالف هستند،درست گفته اند که این شخص نباید وارد کار سیاسی شود،سیاست در ایران یعنی اهل زد و بند باشی ،امتیاز بدهی و امتیاز بگیری ،قدرت جذب پول های کثیف را داشته باشی این شخص با این تفکر دانشگاهی هیچ کدام از این ویژگی ها را ندارد ،
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا اهل همه ی آنچه بود که شما در نوشته ات ذکر کردی شاید تو خبر نداری
مطلع
Iran, Islamic Republic of
تحقق فرضيه مقاله را قطعي بدانيد
Iran, Islamic Republic of
حیف نیست یه شخصیت برجسته علمی رارقیب کاظم زاده ای میدانید که همه مردم میدانند که چگونه به مجلس راه یافت
Iran, Islamic Republic of
کاظم زاده در امر نمایندگی مفیدتر از احمدی بود
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1