کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

یادداشت:

یک بام و دو هوای «علی کامرانی»

2 مهر 1397 ساعت 11:59

علی کامرانی و طراحانش این را هم خوب بدانند. گرچه اصلاحات در کهگیلویه بزرگ از اسب بیفتد، محال است که از اصل بیفتد. چه سید قادر لاهوتی در رآس باشد چه محمود منطقیان. جمیع اصلاحطلبان چهارگانه کهگیلویه بزرگ از هر چه که بگذرند. بسیار وفادارتر، عالم‌تر، اصیل‌تر و فهیم‌تر از آن هستند که بگذارند درخت تنومند اصلاحات در کهگیلویه بزرگ و استان به اینچنین بادها و دسیسه‌های سازمان یافته‌ای بر خود بلرزد.


 متن ارسالی
بدون شک " پس از سه دهه تقابل و تفاخر سیاسی جبهه اصلاحات در کهگیلویه بزرگ و استان، علی کامرانی و تصمیمات متعصبانه، عجولانه و نابخردانه‌اش پس از انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی را باید شکاف عمیق جبهه اصلاحات کهگیلویه بزرگ و برنامه ریزی شده توسط دستهای پشت پرده دانست.
علی کامرانی " کاندیدای جوان و شکست خورده جبهه اصلاحات در انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ کهگیلویه بزرگ را علی رغم سطح بالای تحصیلات آکادمیک، قطع الیقین باید جوانی جویای نام، کم تجربه، احساسی و عجول در تصمیم گیری دانست.
بر همگان مبرهن است که علی کامرانی در طول ماههای اخیر مدام و مستمرآ با اتخاذ تصمیمات تحمیل شده و ادبیات مغرضانه نسبت به حامیان، همفکران و همقطاران دلسوز خود که قطعآ بزرگ‌ترین پشتوانه آینده سیاسی وی خواهند بود. و با دست آویز شدن در حلقه شوم رقیبان قسم خورده اصلاحات، خودرآی و مستبدانه موجبات آزردگی و دل نگرانی شدید بزرگان و نخبگان اصلاحات در استان و کهگیلویه بزرگ شده است.
آمدن دکتر علی محمد احمدی به عنوان نماینده عالی دولت دوازدهم به استان و رفتن دکتر موسی خادمی از استانداری کهگیلویه و بویراحمد. و در راستای آن اختلافات پیش آمده مابین دکتر احمدی و برخی اصلاحطلبان حامی دولت در استان، و فاصله گرفتن علی کامرانی از بزرگان اصلاحات در کهگیلویه، پیش زمینه‌ای شد برای فخر فروشی و تک روی بیش از بیش علی کامرانی که همچنان عدم حمایت استاد محمود منطقیان از خود را عامل اصلی شکست در انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی می‌داند.
آنگونه که از رفتارها و کج اخلاقی‌های سیاسی علی کامرانی در طول یکسال گذشته مشخص است. ایشان تمام قد و بدون هیچ استراتژی تعریف شده‌ای، با بازیچه قرار دادن خود و دامن زدن بر ادبیات غلط و نژادپرستانه ثلاث و بویراحمد در جهت خون خواهی و تقاص گرفتن از استاد محمود منطقیان و حلقه اطرافیانش و شاید هم جمیع اصلاحات و اصلاحطلبان برخواسته است.
علی رغم اختلافات صرفآ منطقه‌ای ولیکن همیشه خاموش در جبهه اصلاحطلبان کهگیلویه بزرگ، به جرآت می‌توان گفت در طول سه دهه اخیر، ظهور طراحی شده علی کامرانی و تصمیمات متعصبانه‌اش به تنهایی و بیش از هرکس دیگری بالاخص در طول یکسال گذشته موجبات انشقاق مدیریت شده نسبی، در طیفهای دوگانه جبهه اصلاحطلبان کهگیلویه بزرگ و گاهآ استان شده است.
گذر زمان به خوبی و خیلی زودتر از آنچه تصور می‌کردیم، ثابت کرد. که سکوت محمود منطقیان و عدم حمایت قاطع از کاندیدای احساسی و بی تجربه اصلاحطلبان کهگیلویه بزرگ در اسفندماه ۱۳۹۴ بی دلیل و برهان نبوده است.
قطع الیقین، محمود منطقیان علی رغم انتقادات سلیقه‌ای که بر وی وارد است. براساس کوله باری از تجربه سیاسی، اخلاقی، شناختی و معرفتی، رای شخصی به عدم حمایت از علی کامرانی دادند. و همه اینها در صورتی است که بیش از ۸۵ درصد از حلقه اطرافیان محمود منطقیان که امروز توسط علی کامرانی، حامیان قسم خورده و تصمیمات متعصبانه‌اش مورد نقد و نقض قرار می‌گیرند با جان و دل از علی کامرانی به عنوان کاندیدای اصلاحات حمایت تمام قد کردند.
با گذشت بیش از دوسال و نیم از انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی، همچنان علی کامرانی جوان و کم تجربه نمی‌خواهد بپذیرد. که معیارها و شاخص‌های مردم کهگیلویه بزرگ و علی الخصوص قشر جوان و تحصیل کرده در انتخاب عدل هاشمی پور به عنوان نماینده کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی بسیار فراتر از توهمات و تفکرات علی کامرانی و میدان سیاست است.
علی کامرانی کماکان با بستن شمشیر از رو، نمی‌خواهد بپذیرد که انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ و گزینه انتخابی، انتخاب توده مردم بوده است نه شخص و لیدر خاصی. و فرصتی بوده است که توده مردم کهگیلویه بزرگ به مدت چهار سال در اختیار حاج عدل هاشمی پور گذاشته‌اند.
علی‌ای حال " از علی کامرانی به عنوان یک فرهیخته علمی و سیاسی که ادعای رنسانس در اصلاحات کهگیلویه بزرگ را دارد. جای بسی تعجب و تآسف است که علی رغم اوضاع نابسامان مدیریتی، اقتصادی و افسار گسیخته کشور در طول ماههای اخیر که به اذعان مردم و مسئولان، بخش اعظمی از آن ناشی از سوء مدیریت داخلی و عدم تخصص قوای سه گانه در خدمت به کشور و ملت است. چه دلیلی محکمتر از بدبینی، عدم شناخت و دسیسه سازمان یافته علیه اصلاحات  می‌تواند وجود داشته باشد. که امثال علی کامرانی در یک پارادوکس سیاسی با تفکر اصلاحطلبی لیکن عملکرد احساسی، چوب سیاست را لای چرخ خدمت صادقانه برخی مدیران دلسوز، مجرب و توانمند بگزارد. و با رایزنی‌های غیر اخلاقی و تحمیل شده به وی، در ارگانها و ادارات دولتی، برخی مدیران کاردان و مجرب را محکوم به عدم حمایت از خود در انتخابات اسفندماه ۱۳۹۴ و حمایت از عدل هاشمی پور و یا محمود منطقیان بکند و تهدید به عزل از ریاست و مدیریت.
هرچند پست‌ها و صندلی‌های مدیریتی میراث پدری و مادام العمر هیچ کس نیستند و تغییر جزء لاینفک مدیریت در هر جامعه‌ای است.
لیکن علی رغم دستهای پشت پرده فراوان، نباید از نقش علی کامرانی و رایزنی‌هایش در عزل اصلاحطلبان تراز اولی همچون دکتر پوزش، مهندس فروزان، مهندس خسروی و تنی دیگر از مدیران کارکشته اصلاحطلب طیف محمود منطقیان چشم پوشی کرد.
خواسته یا ناخواسته " علی کامرانی و طرز تفکر غلطش، علی رغم احترامی که همگان برای ایشان قائل هستند. آش نپخته‌ای است که در صورت مدیریت نشدن، دود آن در چشم همگان فرو خواهد رفت. و زنگ خطری است که برای مجموعه اصلاحطلبان کهگیلویه بزرگ و استان از هر طیف و حلقه‌ای به صدا درآمده است.
به طور یقین " ضدیت علی کامرانی با حلقه متصل به محمود منطقیان، صرفآ بهانه‌ای برنامه ریزی شده است برای ضدیت با کل اصلاحات در کهگیلویه بزرگ و آرمانهای پیش روی اصلاحطلبان در آینده نزدیک.
بدون شک محدود اصلاحطلبانی که امروز همراه و مشوق علی کامرانی در ایجاد انشقاق و دودستگی در جبهه اصلاحطلبان کهگیلویه بزرگ هستند. دیر یا زود، سوخت و سوز سیاست پلید تفرقه بینداز و حکومت کن علی کامرانی را به طور همگانی خواهند چشید.
بی پروا باید گفت: میدان دادن ناآگاهانه برخی نخبگان احساسی سیاسی، در کهگیلویه بزرگ و استان به زیاده خواهی های میوه کال" علی کامرانی و زیر پا گذاشتن بزرگان و زجر کشیدگان اصلاحات. در آینده بسیار نزدیک، تکرار حکایت میدان دادن بزرگان کشور به محمود احمدی نژاد و افساری که ازهم گسیخت خواهد شد و تر و خشک را باهم خواهد سوزاند.
باد بر مشام سید قادر لاهوتی بوزد یا محمود منطقیان.
دکتر علی محمد احمدی استاندار باشد یا دکتر موسی خادمی.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد فتاح محمدی باشد یا کاظم نظری.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد کرامت کریمی باشد یا علی پرواز.
نباید بزرگان اصلاحات به هیچ وجه اجازه بدهند شرایط و بدعت نامیمونی ایجاد بشود که عده‌ای تازه از راه رسیده از آب گل آلود ماهی بگیرند. و شمشیر شکاف و انشقاق بر فرق اصالت اصلاحات فرود بیاورند.
 حال و با توجه به مرقومه بالا این سوالات از علی کامرانی پیش می‌آید که؛ علی کامرانی که خود را کاندیدای احتمالی اصلاحطلبان در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی در کهگیلویه بزرگ معرفی می‌کند. با توجه به کدام استدلال و تئوری، اینچنین دست آویز طراحان پشت پرده خود شده و با شدت هر چه تمامتر همفکران و همقطاران خود را نقد و نقض می‌کند؟ 
- علی کامرانی با خط کشیدن بر روی طیف وابسته به محمود منطقیان و دور کردن هرچه بیشتر اصلاحطلبان شهرستان کهگیلویه از خود دقیقآ طبق کدام استراتژی نانوشته به میدان انتخابات ۱۳۹۸ پای خواهد گذاشت؟
 شایان ذکر است: علی کامرانی و طراحانش این را هم خوب بدانند. گرچه اصلاحات در کهگیلویه بزرگ از اسب بیفتد، محال است که از اصل بیفتد. چه سید قادر لاهوتی در رآس باشد چه محمود منطقیان. جمیع اصلاحطلبان چهارگانه کهگیلویه بزرگ از هر چه که بگذرند. بسیار وفادارتر، عالم‌تر، اصیل‌تر و فهیم‌تر از آن هستند که بگذارند درخت تنومند اصلاحات در کهگیلویه بزرگ و استان به اینچنین بادها و دسیسه‌های سازمان یافته‌ای بر خود بلرزد.
 


کد مطلب: 403193

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/note/403193/یک-بام-دو-هوای-علی-کامرانی

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1