تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۸
کد مطلب : ۴۰۲۳۸۴
با ارسال متنی مطرح شد

پیشنهاد بی‌نظیر جانباز گچسارانی به مسوولان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اشتغال پایدار؛ ظرفیت ۲ هزار میلیاردی کارآفرینی و اشتغال

۲
۰
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین کبنانیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
پیشنهاد بی‌نظیر جانباز گچسارانی به مسوولان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اشتغال پایدار؛ ظرفیت ۲ هزار میلیاردی کارآفرینی و اشتغال
کبنا ؛ابوالحسن غلامی از جانبازان سرافراز استان کهگیلویه و بویراحمد و خطه زر خیر گچساران طی یادداشتی پیشنهادی مبنی بر «اشتغال پایدار» خطاب به مسوولان ارائه داده که از نظر خوانندگان می‌گذرد؛

محضر مبارک مردم عزیز، متولیان امر و رسانه‌های گرانقدر
موضوع: پیشنهاد پیرامون اشتغال پایدار در بخش خصوصی برای جوانان جویای کار
امروزه یکی ازاصلی ترین دغدغه‌های خانواده و جامعه، معضل بیکاری روزافزون جوانان اعم از پسر و دختر می‌باشد، متأسفانه در سرزمین ما به دلیل عدم توجه به اصل کار آفرینی در بین جوانان، همه اقشار چشم امیدشان به نهادها، سازمان‌ها و دو ائر دولتی خیره می‌باشد و کار برای خانواده و مسئولین در سطوح مختلف سخت و سخت تر می‌شود. متأسفانه به دلیل گرفتار شدن متولیان امر در باتلاق روزمرگی و ابتلا به آفت سیاسی کاری یارای فکر و اندیشیدن در این مسیر را متصور نیستند. به همین دلیل متأسفانه به فرصت‌های ناب ایجاد اشتغال توجهی نمی‌شود. فرصت کم نظیر کار آفرینی در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را بخش عمده ای از مسئولین ما در گرفتن امتیاز شخصی پیش پا افتاده ای مثل گرفتن مسکن سازمانی، مهمانسرا، غذا و استخدام فرزند خود یاجادادن ماشین استیجاری می‌بینند و افراد جویای کار هم با هر سابقه کاری و تحصیلی فقط به دنبال نگهبانی، رانندگی و یا هر کار خدماتی دیگر در این صنعت عظیم جهانی هستند.
لذا پیرو پیشنهاد ایجاد فضای مناسب جهت مشارکت عمومی وترویج تریبون آزاد با توجه به تجربه، اطلاعات و آماری که دارم پیشنهاد زیر را با سه هدف، الف: ایجاد اشتغال کثیر و پایدار در بازار آزاد/ب: ترویج فرهنگ کارآفرینی وجلوگیری ازتحقیرواستفاده ابزاری به واسطه بیکاری ازجوانان /ج: جلوگیری از گسترش بی رویه سازمان‌های دولتی تقدیم می‌دارم:
۱-صنعت نفت و گاز و پتروشیمی در استان کهگیلویه و بویواحمد بالاخص شهرستان گچساران سالیانه جهت تأمین حدود ۶ هزار قلم انواع کالای ریز و درشت ضروری و شیمیایی (منهای اقلام اساسی مثل توربین‌ها وکالاهای مشابه) بیش از یکصد و سی میلیارد تومان از بازارهای داخلی خرید انجام می‌دهد. از این خرید یاتعمیرات ماشین آلات گوناگون بیش از ۹۵% آن خارج از استان تولید، قابل دسترسی و حتی خرید می‌باشد، حال اگر نیازمندی‌های شرکت‌های واقع در استان خوزستان را هم در نظر بگیریم که اعدادغیر قابل تصور به نظر می‌رسد، به این عدد می‌بایست صنعت پتروشیمی را هم اضافه کرد که بنده اطلاع کافی از اعداد و ارقام آن ندارم ولی بودن شک این عدد سرجمع تا مرز ۲۰۰ میلیارد تومان در سال نوسان خواهد داشت. این درحالی ست که در جلسه اخیر مسئولین استانی، شهرستان و نماینده مجلس کل بودجه‌های گچساران درسال ۹۷ مبلغ ۱۷۵ میلیاردتومان اعلام شده است، یعنی کل بودجه‌های گچساران یکطرف فقط ارقام کالای صنایع نفت وگاز وپتروشیمی درگچساران یکطرف!!
۲-این کالاها از خلال دندان، ظروف یکبار مصرف، مواد اولیه غذایی، البسه کار و ایمنی، رنگ، پیچ و مهره گرفته تا کالاهای نیمه صنعتی، صنعتی و شیمیایی می‌باشد.
تصور فرمایید اگر بستر مناسب جهت تولید بخشی از این نوع کالاها و یاتعمیرقطعات و بازارخریدوفروش آن‌ها در سطح شهرستان و استان ما به خصوص گچساران فراهم شود، آیا دیار ما به یک کارگاه یا بازار بزرگ تبدیل نخواهد شد؟
راهکارهای پیشنهادی جهت حرکت در این مسیر:
۱-تشکیل یک تیم کارشناسی و اجرایی در بالاترین سطح ممکن که منطقی و بدون در نظر گرفتن منافع فردی خانوادگی و جناحی با دقت نظر و لحاظ منافع مردم و صنعت ملی نفت، گاز و پتروشیمی همه جوانب امر را بررسی وتصمیمات تاریخی اتخاذنماید.
۲-بدون شک یکی از اصول مهم در ایجاد کارآفرینی همانا منافع مالی می‌باشد، لذا با توجه به اینکه پس از تشکیل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، به مرور زمان تمامی حساب‌های مالی شرکت از بانک‌های خوزستان به بانک‌های استان علی الخصوص شهرستان گچساران منتقل شده که سالیانه حدود ۶۰۰ میلیارد تومان گردش مالی را در بانک‌های گچساران و استان به دنبال داشته است. مستحضریدکه امروزه بانک‌ها بر اساس گردش مالی حساب شخصی افراد به راحتی وام پرداخت می‌کنند. مع الوصف متولیان امر، استاندار محترم و نمایندگان محترم. شورای شهر می‌توانند از رئیس کل بانک مرکزی براساس گردش مالی کم نظیر فوق الذکر مطالبه وام اشتغال با بهره پایین نمایند.
۳- جمع اوری اطلاعات دقیق در خصوص تعدادو انواع اقلام کالای موردنیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و چگونگی ایجاد کارگاهای تولیدی، تعمیراتی یا بازارخریدوفروش آن‌ها از اهمیت خاصی برخوردار است.
۴- پرداخت وام مناسب به جوانان جویای کارباهدف ایجادکارگاههای کوچک وبزرگ تولیدی، تآسیس فروشگاه‌های خریدوفروش یاکارگاهای تعمیراتی اقلام مورد نیازصنعت نفت وگاز
۵-فرایند استعلام و خرید کالا در صنعت نفت شرایط خاص خود را دارد که با دلسوزی که مسئولین و کارکنان فداکار این صنعت ملی دارند بدون شک با هماهنگی لازم می‌توان حتی المقدور راه کارهای قانونی آن را مهیا ساخت.
شایان ذکر است از سال ۱۳۸۹ تاکنون بارها این پیشنهاد به طریق مختلف تقدیم متولیان و مسئولین اسبق، سابق و فعلی شهرستان و استان شده است ولی ظاهراّ کسی متوجه عمق پیشنهاد نشده است. فرصت را مغتنم شمرده و از مدیرکل محترم و دلسوز صداوسیمای استان درخواست می‌کنم تا نسبت به تشکیل یک تیم ویژه جهت ارائه میزگردها و جلسات ویژه پیرامون این فرصت بی نظیر بذل توجه بفرمایند. سایر رسانه‌های موُثر و ارزشمند استدعا دارم به طور ویژه به این مهم بپردازید و در قالب گفت‌وگو، مشارکت عمومی و ... موضوع را پیگیری بفرمایید. اینجانب به سهم خود آماده کمک به جدی تر شدن این موضوع حیاتی هستم. برادرکوچک شما
 -------------------------------------------------------------
ابــوالـــحــســــن غــلامـــی ۲۸ مرداد ۱۳۹۷
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
درود بر شما
مسئولین استانی غالبا.
ایرانی
France
هر چند ارایه پیشنهاد همیشه خوب هست ولی؛
اعداد و ارقامی که اعلام فرمودین ظرفیت‌های بازار هست که یک طرف داستان هست (ظرفیت‌هایی که معطل هم نمانده‌اند) و یک سوی دیگر ظرفیت های افراد شهر و عموما افراد بیکار هست مطمین باشید بحث کارآفرینی با بحث شرکت داری متفاوت هست و عموما و الزاما یک کارآفرین نمی‌تواند شرکت دار خوبی باشد و بیزنس خودشو به بلوغ برساند. ایجاد یا تغییر فرهنگ همون کارآفرینی در تمامی حلقه های اون هم بسیار انرژی بر هست و نهایتا پس از صرف زمان زیاد باور به تغییر خشک خواهد شد. شما همین لحظه میزان استفاده از صنایع بومی موجود شهر و استان رو در صنعت نفت آمار بگیرین از آبلیمو تا پیچ و مهره و ...، متوجه فرهنگ جاری و الگوهای تصمیم گیری خواهید شد هر چند رقابت‌های مالی استانداردی بهداشتی فنی و ... هم وجود دارد. ناگفته نماند هزینه هایی که اشاره کردید عموما هزینه های بالاسری صنعت هستند که نسبت به درامدهای تولید نفت به سمت صفر میل میکنند و اگر بومی سازی منجر به اتلاف زمان و کیفیت و ... شود هیچ توجیهی برای ایجاد اخلال در تامین منابع صنعت نفت ندارد، همون قدر که برای تخصیص درصدی از درآمد نفت به شهرستان تلاش شده چند برابر برای دریافت سهم و ایجاد تغییر در تامین منابع میشه, ایجاد صنایع متناسب و مادر به جای کارگاه ساخت خلال دندون منطقی تر هست، بهر حال چند تصمیم زود بازده در کنار اهداف دیر یا متوسط بازده لازم هست و به نظر میرسه هیچکدوم از موارد اعلامی نسخه عبور از بحران موجود در زمینه کار و اشتغال و کارآفرینی و ... نیست و در بهترین حالت دیر بازده هستند. یا علی
محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی کیست و اتهامش چیست؟

محمد امامی از تهیه کنندگان جوان و مشهور سینماست که در سال‌های اخیر نامش با فساد کلان ...
آوایی که جاودان شد؛ نگاهی به زندگی و کارنامهٔ هنری محمدرضا شجریان

آوایی که جاودان شد؛ نگاهی به زندگی و کارنامهٔ هنری محمدرضا شجریان

محمدرضا شجریان، استاد موسیقی سنتی و ملقّب به خسرو آواز ایران، پس از یک دورهٔ طولانی دست‌وپنجه ...
ترامپ: ابتلا به کرونا، نعمت خداوند بود

ترامپ: ابتلا به کرونا، نعمت خداوند بود

دونالد ترامپ که تنها دو روز پس از مرخصی از بیمارستان نظامی والتر رید، مشتاق احیای مبارزات ...
1