تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۰:۲۷
کد مطلب : ۴۵۴۰۸۵
همایش مدیران کل مراکز فنی استانداری‌های کشور به میزانی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد؛

مهندسان کجای تصمیم‌گیری‌های شهری قرار دارند؟ / نسخه‌‌ای که حاجی‌زاده برای بدقوارگی شهری پیچید!

۲
۰
مهندسان کجای تصمیم‌گیری‌های شهری قرار دارند؟ / نسخه‌‌ای که حاجی‌زاده برای بدقوارگی شهری پیچید!
کبنا ؛
همایش مدیران کل مراکز فنی استانداری‌های کشور شامگاه چهارشنبه و صبح پنجشنبه (11 و 12 آبان 1401) به میزبانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش کبنا، کیامرث حاجی‌زاده _معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد_ اظهار داشت: یکی از چالش‌های عمده امروزی در بخش ساخت و سازها کم رنگ شدن نقش مهندسان در نهادهای تصمیم‌گیری است. اگر در بعضی آئین نامه‌ها امروز دچار مشکل هستیم به خاطر این است که در راس آن‌ها جامعه مهندسی نقش پررنگی نداشته است.
وی ادامه داد: اگر جامعه مهندسی در بحث تصمیم گیری و تصمیم سازی نقش  پر رنگی داشته باشد و قبل از تصویب قوانین و آئین نامه ها اثر گذار باشد خیلی از چالش های موجود ما در حوزه ابنیه و ساخت و سازهای مسکن برطرف خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه چندین دهه از عمر برخی آئین نامه ها می گذرد و دیگر در ساخت و سازهای امروزی جوابگو نیستند خواستار بازنگری در آیین نامه ها بمنظور رفع مشکلات عدیده کنونی در بخش ساختمان شد.
حاجی زاده تصریح کرد: مردم و جامعه مهندسی با ناهنجاری ها در ساخت و سازها روبرو  هستند و ایران کشوری بلاخیز است و بحران های متعددی را پشت سرگذاشته است.
وی تاکید کرد: نظام مهندسی در بحث پیشگیری دخالت داده نشده است و یکی از نقصان ها در تدوین قوانین بالادستی جامعه مهندسی نادیده گرفته می شود.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهندسی و معماری ایران در دنیا برجسته است و سابقه تاریخی دارد اما چون به آن بی توجهی شده معماری به سمت کشورهای دیگر پیش رفته است.
حاجی زاده ادامه داد: سیما و منظر شهری ما به علت بی توجهی دستخوش تغییرات جدی شده و وجود خلاهای قانونی برای نظارت دفاتر فنی بر پروژه های شهری که توسط شهرداری ها اجرا می شود کار را دشوار کرده است .
وی بیان کرد: مسکن مهر تا طرح اقدام ملی و امروز نهضت ملی مسکن سیاست های عدالت گرایانه نظام مردم سالاری دینی ما است اما در درون این طرح ها یک سری اشکالاتی وجود دارد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: طرح ها شروع شده و اولویت دولت هستند ولی باید در طرح نهضت ملی مسکن دفاتر فنی در تصمیم گیری ها دخالت بیشتری داده شوند.
حاجی زاده ابراز داشت: ضرورت دارد تعامل بین حوزه عمرانی و زارت کشور و راه و شهرسازی بیشتر شود و نقاط ضعف برطرف شود.
وی تصریح کرد: در این استان باید سالانه ۱۰ هزار واحد ساخته شود و هم  اینک ساخت هفت هزار واحد در استان شروع شده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه  به موضوع ساخت و ساز های بخش خصوصی باید نگاه جدی تری شود اظهار داشت : در سراسر شهرهای کشور بدقوارگی به یک معضل تبدیل شده است که باید نسخه ای برای آن پیچیده شود.
وحید قربانی _مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک وزارت کشور_ روز پنجشنبه در این همایش اظهار داشت: این دفاتر می‌توانند با منابع محدود و زمان اندک و نیازهای فراوان در سطح کشور حداکثر فعالیت های کیفی عمرانی را انجام دهند.
وی افزود: این همایش در اصل پرداختن به کارویژه های دولت در حوزه های زیرساختی و فنی است که مسئولیت نظارت تخصصی و راهبری تخصصی و هدایت آن به عهده مدیران کل فنی استانداری هاست.
مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک وزارت کشور تصریح کرد: امید است تاثیرات این همایش در کیفیت بخشی و همگون پیش رفتن اهداف دولت در تمامی استان ها موثر باشند.
قربانی ابراز داشت: دولت برنامه های فراوان و اهداف متعددی دارد که بتواند با دستیابی به آن ها کشور را به سمت توسعه و پیشرفت رهنمون کند.
وی تاکید کرد: دولت سیزدهم در حوزه مسکن و در حوزه مصرف کردن منابع محدود دولت در بخش های زیرساختی و اجرای پروژه ها به سبک کیفی، دقیق و منطبق بر نیازمندی های مناطق و همچنین ارتقای سطح خدمات عمومی در روستاها و شهرها اهداف مشخصی دارد.
قربانی ادامه داد: از آنجا که هماهنگی و رصد پروژه های عمرانی و بخش  های توسعه ای استان ها از طریق معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری های سراسر کشور انجام می شود همایش امروز به منظور بررسی و تبادل نظر پیرامون مسائل عمرانی و هم اندیشی در خصوص چگونگی رفع مسائل در حوزه عمران و توسعه امور شهری و روستایی برگزار شده است.
مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک وزارت کشور اضافه کرد: البته به عنوان یکی از ابزارهای مهم در حوزه هم اندیشی همه ساله در مقاطع مختلف حداقل سه ماهه در کشور انجام می گیرد.
وی عنوان کرد: مباحث امور توسعه شهر و روستا، مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در کشور، پایش پروژه های عمرانی در حوزه های مختلف از طریق سامانه منتاک و نحوه عملکرد اعتبارات پروژه های عمرانی در دستگاه های اجرایی و شهرداری های کشور از جمله دستاوردهای برگزاری همایش های دوره ای است.
قربانی تاکید کرد: برخی از مسائل زیرساختی شهر یاسوج و برخی مسائل زیرساختی استان بررسی و قرار شد در سطح ملی جلساتی برگزار شود.
مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک وزارت کشور بیان کرد: مصوبات خوبی در سفر رئیس جمهور برای این استان صورت گرفته و بدیهی است پیگیری در خصوص تخصیص این منابع و تعهدات کمک شایانی به رفع مسائلی که پیشنهاد شد، می کند.
همایش مدیران کل دفاتر فنی، امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری های کشور در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد از عصر روز گذشته آغازش شده و تا عصر امروز ادامه خواهد داشت.
سید علی احمدزاده _استاندار کهگیلویه و بویراحمد_ روز پنجشنبه در همایش مدیران کل دفاتر فنی، امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری های کشور در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: در این همایش از تجارب استان های مختلف استفاده می شود تا ضعف ها برطرف شود.
وی افزود: هزینه های این استان فوق العاده بالاست و برای گازرسانی به روستاهای استان تقریبا ۶ برابر متوسط کشور باید هزینه شود و برای تامین اعتبار برخی مناطق استان با مشکل مواجه هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای آبرسانی نیز همین مشکل وجود دارد و استان یک درصد جمعیت و یک درصد خاک کشور و بین ۲۰ تا ۳۰ درصد نفت و گاز کشور را دارد.
احمدزاده تاکید کرد: گچساران از مخازن نفت ایران است اما نرخ بیکاری بالا و خدمات رسانی با مشکل روبروست و در لیکک ۸۵ حلقه چاه وجود دارد اما مردم کاملا بی بهره اند.
وی با اشاره به منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: در استان سه سد وجود دارد که در خروجی استان هستند و استان از آن ها بهره مند نیست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: به برکت انقلاب خدمات زیادی در استان انجام گرفته و بیشتر جاده های استان مربوط به بعد از انقلاب است اما هنوز کمبود خدمات در استان وجود دارد.
احمدزاده گفت: راه روستایی حدود ۲۸ روستای استان همچون مورزرد زیلایی و سیلاب کلوار به مدت چهار تا ۶ ماه به واسطه بارش ها و خاکی بودن قطع می شود.
وی تصریح کرد: خیلی از مناطق استان هنوز کم برخوردار هستند و امکانات ضعیف و جوابگو  نیست، زیبایی های استان هنوز پنهان است و توانمندی های گردشگری استان ناشناخته مانده اند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: از محل سفر ریاست جمهوری اعتبارات خوبی اختصاص یافت اما تخصیص ها کافی نیست.
احمدزاده اضافه کرد: در بحث جاده ها به علت کمبود تخصیص ها کارهای زیادی نتوانستیم انجام دهیم و متاسفانه به اهدافی که داشتیم نرسیدیم.
وی ادامه داد: با وجود مشکلات اعتباری که وجود دارد کار زیادی در حال انجام است و استان تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: از محل اعتبارات سفر دولت کارهای زیرساختی زیادی آغاز شده است و رئیس جمهور به وزرا دستور داد که توجه ویژه به این استان شود.
احمدزاده بیان کرد: در این نشست ها انتظار می رود راهکارهای اجرایی برای برون رفت از مشکلات مردم ارائه شود.
وی ادامه داد: از این فرصت برای خدمت به مردم استفاده و کار جهادی انجام شود تا مشکلات استان های دامنه های زاگرس رفع شود.
همایش مدیران کل دفاتر فنی، امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک استانداری های کشور در یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد از عصر روز گذشته آغازش شده و تا عصر امروز ادامه خواهد داشت.
نام شما

آدرس ايميل شما

شهروند
Iran, Islamic Republic of
فعلا که افتاده
بی سوادی
بی تدبیری
بی خردی
بی داد میکنه
حسن
Iran, Islamic Republic of
وقتی شما با مدرک بهداشت شدید معاون عمرانی استان باید هم این باشه اوضاع مهندسان و ...
روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی: کاش یک استعفای نمایشی می‌دادید

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: آنچه که اکنون در سرزمین ما اتفاق می‌افتد، به سادگی می‌شد ...
متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

رهبر معنوی اهل سنت ایران در جریان حیات دینی و سیاسی خود همواره مواضع قابل تامل و جنجالی ...
روزنه‌های احیای برجام

روزنه‌های احیای برجام

دلايل متعددي وجود دارند که نشان مي‌دهند بهتر است امريکا به دنبال احياي برجام باشد و به ...
1