تاریخ انتشار
جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۶
کد مطلب : ۴۲۲۲۵۸

ثبت اولین مورد فوت کودک مبتلا به کرونا 

۰
ثبت اولین مورد فوت کودک مبتلا به کرونا 
کبنا ؛فاطمه نوروزیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با بخش خبر سیمای مرکز خلیج فارس اظهار کرد: در ۲۴ ساعت اخیر ۸ نفر دیگر در هرمزگان در پی ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و شمار فوتی‌های ناشی از کرونا در این استان به ۱۵۵ نفر رسید.
وی افزود: ۸ فوتی امروز شامل شامل بندرعباس ۳نفر، رودان ۲نفر، کیش ۱نفر، میناب ۱ نفر و سیریک ۱ نفر بوده است. در میان جانباختگان ۲۴ ساعت اخیر یک کودک ۱۰ ساله دختر نیز از بندرعباس بدون بیماری زمینه‌ای دیده می‌شود که زنگ هشدار دیگری در مورد ابتلای کودکان به این بیماری است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان این که ۲۰۳ نفر از مبتلایان به کرونا در استان نیز در بیمارستان‌ها بستری هستند، گفت: ۲۳ نفر از آنان در آی‌سی‌یو هستند که حال ۱۳ نفر از آنان وخیم گزارش شده است. (فرارو)
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1