کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

در جمع خبرنگاران مطرح شد

تشریح فعالیت‌های مجمع خیرین سلامت در کهگیلویه و بویراحمد

1 آبان 1398 ساعت 8:48

 دهراب پور با اشاره به برخی از حاشیه‌ها در خصوص اینکه گفته می‌شود مجمع خیرین سلامت کمک‌ها را به یک یا دو شهرستان اختصاص می‌دهد گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست مجمع در مشخص کردن جایگاه ساخت هیچ نقشی ندارد برخی از خیرین خود مکان ساخت را مشخص می‌کنند.


رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد نیز در نشست با خبرنگاران با تاکید بر اینکه ساخت و ساز عمرانی در حوزه بهداشت و درمان مهمترین وظیفه مجمع خیرین بوده و در زمینه پرداخت کمک موردی رسالتی نداریم، بیان کرد: انتظار می‌رود افرادی دارای تمکن مالی در این زمینه ورود کنند.
کیان دهراب‌پور افزود: خانه بهداشت حیدرآباد لوداب، مرکز جامع خدمات سلامت مرحوم صادق بازپور باشت، کلینیک پزشکان مرحوم ظفر تاجگردون در باشت، اورژانس 115 جاده‌ای امامزاده جعفر، پایگاه اورژانس جاده‌ای دیل، 2 مرکز خدمات سلامت و پایگاه سلامت دبیری در گچساران، درمانگاه بیمارستان شهید رجایی گچساران، اورژانس خاتم الانبیاء بیمارستان دهدشت، مرکز جامع خدمات سلامت قلعه دختر و راه اندازی بخش دیالیز لنده توسط خیرین اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه همراه سرای بیمار خیرساز بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج هم اکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: مرکز جامع بیماران خاص بیمارستان امام سجاد(ع) در 3 طبقه هر طبقه با 375 متر زیربنا توسط شرکت سینره در حال احداث است.
دهرابپور اظهار داشت: مرکز پزشکی هسته‌ای یاسوج به کمک بانک پارسیان، خانه بهداشت روستای منصور خانی کاکان، پایگاه اورژانس 115 بیمارستان شهید رجایی یاسوج، پلی کلینیک تخصصی دندانپزشکی توسط بانک کشاورزی، همراسرای بیمار در بیمارستان بی بی حکیمه گچساران، 3 مرکز جامع خدمات سلامت در چنگلوا، بردیان و کلایه سفلی و پایگاه سلامت سوق در حال تکمیل بوده و یا بزودی آغاز می‌شود.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از صحبت‌های خود، بیان کرد: بحث سلامت اهمیت و ارزش زیادی دارد یکی از مهمترین نعمت‌های خداوند است، تعریف سازمان بهداشت جهانی از سلامت این است که «سلامتی عبارت است از رفاه کامل حسی، روحی و اجتماعی»؛ سلامتی محدود به قشر خاصی از جامعه نیست سلامتی حق هر کسی است، این تعریف از سلامتی در وجود انسان نهادینه نمی‌شود مگر اینکه جامعه و افراد با هم وارد میدان شوند تا این نعمت نهادینه شود.
 کیان دهراب پور ادامه داد: برخی به اشتباه فکر می‌کنند فقط دانشگاه علوم پزشکی باید سلامتی را در سطح ملی و استان‌ها تصدی‌گری کند در حالی که سلامتی ۲۵ درصد بر عهده وزارت بهداشت است و 75 درصد این مدیریت بر عهده مردم و سازمان‌های غیر دولتی وابسته به وزارت بهداشت است، در این میان یکی از مهمترین مواردی که به نهادینه شدن سلامتی کمک می‌کنند مشارکت مردمی است همتی که مردم در راستای سلامتی در جامعه انجام می‌دهند.
 وی افزود: مشارکت مردمی موضوع مهمی است سازمان‌های غیر دولتی و مردم باید وارد میدان شوند، یکی از جایگاه‌هایی که چند سالی است کمک کار وزارت بهداشت است مجمع خیرین سلامت است مهمترین سازمان غیر دولتی است که کمک کار سلامت در کشور شده است، مجمع ارکان مختلفی دارد هیبت امنای کشوری داریم هیئت مدیره کشوری داریم در استان‌ها نیز هئیت امنا داریم رییس آن نماینده ولی فقیه در استان است و هیئت مدیره داریم.
 در ادامه رئیس مجمع خیرین سلامت استان گفت: از سال ۸۹ این مجمع کلید زده شد یک دهه است این مجمع در حال فعالیت است هدف مجمع سامان دهی و شناسایی خیرین سلامت است با توجه به بضاعت کم پیشرفت‌های خوبی در استان داشتیم.
 دهراب پور با اشاره به پروژه‌های در حال ساخت و اتمام شده مجمع خیرین سلامت استان، گفت: هم اکنون مرکز سلامت مادوان یک ساختمان قدیمی و جدید دارد که ساختمان جدید آن خیر ساز است، در روستای کریک نیز مرکز جامع سلامت آن روستا خیر ساز است، از سال ۸۹ که مجمع در استان تأسیس شده پروژه مادوان و کریک از جمله این پروژه‌هاست خانه بهداشت حیدرآباد لوداب نیز کاملاً خیر ساز است دانشگاه فقط بیشتر هماهنگ کننده بوده است، در بوستان باشت نیز مرکز بهداشتی وجود دارد که کاملاً خیر ساز است خانواده‌ای فرزند خود را در تصادف از دست دادند و این مرکز را راه اندازی کردند.
وی افزود: کلینیک پزشکان متخصص با مشارکت دانشگاه و یک خیر نیز تأسیس شد، در امامزاده جعفر گچساران نیز مرکز پایگاه اورژانس جاده‌ای توسط یک خیر احداث شده است، پایگاه اورژانس جاده‌ای دیل نیز خیر ساز است.
دهراب پور ضمن تشکر از مردم گچساران و باشت گفت: این دو شهرستان در بحث خیرین جلوتر از بقیه استان هستند، درمانکاهی در بیمارستان شهید رجایی گچساران راه اندازی شده که کاملاً خیر ساز است اورژانس خاتم الانبیاء بیمارستان کهگیلویه، مرکز جامع سلامت قلعه دختر، راه اندازی بخش دیالیز در لنده، راه اندازی داروخانه بهداشت و درمان لنده از پروژه‌های خیر ساز است که اکنون راه اندازی شده‌اند و در حال ارائه خدمات هستند.
وی با اشاره به برخی از حاشیه‌ها در خصوص اینکه گفته می‌شود مجمع خیرین سلامت کمک‌ها را به یک یا دو  شهرستان اختصاص می‌دهد گفت: به هیچ وجه اینگونه نیست مجمع در مشخص کردن جایگاه ساخت هیچ نقشی ندارد برخی از خیرین خود مکان ساخت را مشخص می‌کنند.
سالار جوکار مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، اظهار داشت: تاکنون 17 پروژه عمرانی با مساحت 5 هزار و 750 متر مربع در حوزه بهداشت و درمان در شهرستان‌های مختلف توسط خیرین اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه 11 پروژه با مساحت 5 هزار و 55 متر مربع با اعتبار بیش از 75 میلیارد ریال نیز در دست اجرا داریم، عنوان کرد: همچنین 12 قطعه زمین به متراژ 7 هزار متر مربع به ارزش 15 میلیارد ریال برای احداث مراکز بهداشتی و درمانی اجرایی شده است.
جوکار با اشاره به اهدای 4 واحد ساختمان به متراژ 700 متر مربع به ارزش 11 میلیارد ریال ابراز کرد: تامین زیرساخت‌های عمرانی در سطح استان مهمترین نیاز حوزه سلامت است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد تعداد خیرین سلامت اشخاص حقیقی و حقوقی را به ترتیب 80 نفر و 20 مورد اعلام کرد و افزود: 85 خیر تاکنون 5 میلیارد و 800 میلیون ریال کمک نقدی اهدا کرده‌اند.
جوکار خاطرنشان کرد: 265 قلم تجهیزات به ارزش 25 میلیارد و 175 میلیون و 500 هزار ریال و دو دستگاه آمبولانس و سایر وسایل نقلیه به ارزش یک میلیارد و 580 ریال نیز توسط خیرین اهدا شده است.
وی میزان مساعدت انجام شده به نیازمندان را 6 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از این میزان یک میلیارد و 500 میلیون ریال کمک نقدی بلاعوض و 4 میلیارد و 500 میلیون ریال وام بوده است.
الهه شکیبایی نیز در این نشست با اشاره به اینکه شورای مشارکت زنان مجمع خیرین سلامت کهگیلویه و بویراحمد در دو سال اخیر فعالیت خود را در استان آغاز کرده است، گفت: شناسایی و جذب زنان با تخصص‌های مختلف و مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت از اهداف این شورا است.


کد مطلب: 414138

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/414138/تشریح-فعالیت-های-مجمع-خیرین-سلامت-کهگیلویه-بویراحمد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1