کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کبنا گزارش می‌دهد

کارخانه‌داران شن و ماسه داستان قصابان یاسوج را تکرار می‌کنند / آتش انتقادات بالاخره دامن مدیریت «دیودیده» را می‌گیرد

24 اسفند 1397 ساعت 21:27

چرا بر بازار نظارت دقیقی انجام نمی‌گیرد و اگر هم نظارتی هست چرا باز هم هر روز شاهد گران‌فروشی‌های افسار گسیخته‌ای در بازار هستیم؟ و آیا نظارت‌ها تاثیرگذار نیست و یا قوانین خیلی قوانین محکم نیستند که فرد خاطی را سرجایش بنشاند. این روزها انتقاداتی شدیدی متوجه مدیریت سازمان صنعت، معدن و تجارت هست. و احتمال اینکه آتش این انتقادات دامن صندلی مدیریت دیودیده را بگیرد هست.


داستان قصاب‌های یاسوج را کارخانه‌داران شن و ماسه تکرار می‌کنند. همین چند وقت پیش بود که قصابان بدون توجه به مصوبه‌های ستاد تنظیم بازار سرخود قیمت گوشت را افزایش دهند و اینقدر این کار را تکرار کردند تا یک آشفتگی در بازار گوشت استان و مرکز استان به وجود آمد. و هنوز که هنوز است گاهاً با کمبود گوشت قرمز روبرو هستیم. کارخانه داران شن و ماسه که نه ارز و نه تحریم‌ها چندان روی آنها تاثیر ندارد. گرانی قطعات ماشین آلات و لوازم یدکی و حقوق کارگران را بهانه کرده‌اند و سرخود اقدام به افزایش شن و ماسه کرده اند. شن و ماسه های که از بستر رودخانه ها و کوه‌های این استان به دست می‌آید.  الان هم شنیده شده است که برخی
از کارخانه داران شن و ماسه که به یک مرتبه و خودسرانه اقدام به افزایش قیمت تولیدات خود کرده بودند، وقتی با برخوردهای قانونی مواجه شدند، از فروش شن و ماسه خودداری کرده‌اند تا به ظن خود مسوولان هم برای افزایش قیمت‌ها، آنها را همراهی کنند.
شن از 10 هزار و 500 تومان بدون مصوبه ستاد تنظیم بازار یک شبه به 19 هزار تومان و ماسه شکسته از 13 هزار تومان به 22 هزار تومان رسید تا تشرهای استاندار برای تعادل در بازار بر باد هوا بماند و راه به جایی نبرد و تنها در حد حرف باشد.
رضا زیرایی مدیرکل تعزیزات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: در یک ماه اخیر برخی کارخانه‌داران شن و ماسه در یاسوج به صورت خودسرانه و  به شکل افسار‌گسیخته و بدون مصوبه کمیسیون صنعت و معدن اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند.
زیرایی افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده هرگونه افزایش قیمت کالا و محصولات تابع مصوبات استانی ناشی از قصور دستگاه‌های متولی است.
وی عنوان کرد: قانون گذار نرم افزار و سخت افزار لازم را در اختیار قیمت گذار قرار داده و امکانات نرم افزاری همان کمیسیون‌های است که مصوبات آن لازم الاجرا است.
زیرایی ابراز کرد: اگر افزایش قیمت تولیدات شن و ماسه توجیه پذیر بوده و بنا به پیشنهادات آنالیزی حق افزایش قیمت را داشتند، پس چرا در کمیسیون‌های اداری این حق را برای آنها در نظر نمی‌گیرند.
برخی نیز به بهانه‌های مختلف از جمله خراب بودن ماشین آلات مورد نیاز همچون لودر ، شن و ماسه انباشت شده را عرضه نمی‌کنند تا فشارها بر گرده مردم برای افزایش قیمت‌ها بیشتر شود و به ناچار مردم نیز این افزایش قیمت غیر منطقی شن و ماسه را بپذیرند.
اینکه چرا بر بازار نظارت دقیقی انجام نمی‌گیرد و اگر هم نظارتی هست چرا باز هم هر روز شاهد گران‌فروشی‌های افسار گسیخته‌ای در بازار هستیم؟ و آیا نظارت‌ها تاثیرگذار نیست و یا قوانین خیلی قوانین محکم نیستند که فرد خاطی را سرجایش بنشاند. این روزها انتقاداتی شدیدی متوجه مدیریت سازمان صنعت، معدن و تجارت هست. و احتمال اینکه آتش این انتقادات دامن صندلی مدیریت دیودیده را بگیرد هست. دیودیده قبلاً به دادگاه در رابطه با گران‌فروشی و مسائل بازار احضار شد. مردم از تدبیر مسوولان در خصوص نظارت بر بازار و کمبود برخی کالاها اساسی و لازم بی‌خبر هستند. که امید می‌رود هر چه زودتر شاهد باشیم که تیم اقتصادی استان جدی‌تر پای کار بیایند و به وضعیت بازار سر و سامان «درست حسابی» دهند.


کد مطلب: 408008

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/408008/کارخانه-داران-شن-ماسه-داستان-قصابان-یاسوج-تکرار-می-کنند-آتش-انتقادات-بالاخره-دامن-مدیریت-دیودیده-می-گیرد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1