تاریخ انتشار
پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۲
کد مطلب : ۴۰۴۹۴۷
در گفت‌وگویی مطرح شد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در باره سفرش به قلعه گنج توضیح داد پایلوت لنده باید موفق‌تر اجرا شود

۱
۰
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در باره سفرش به قلعه گنج توضیح داد پایلوت لنده باید موفق‌تر اجرا شود
کبنا ؛استاندار کهگیلویه و بویراحمد در چارچوب اهداف دولت تدبیر و امید و نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی گام‌های بلندی برای توسعه اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان لنده برداشته است.
علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه جمعی از تیم مدیریتی و عمرانی استان برای بررسی و ارزیابی خدمات بنیاد مستضعفان در منطقه محروم قلعه گنج به استان کرمان سفر کرده و از نزدیک از فعالیت‌های این بنیاد در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی در این منطقه بازدید کردند.
احمدی در دیدار با جمعی از مسئولان شهرستان قلعه گنج و بنیاد مستضعفان، عنوان کرد: به عنوان یک شهروند از خدمات بنیاد علوی و مسئولان شهرستان برای توسعه این منطقه تقدیر می‌کنم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سفر سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفان به شهرستان لنده، گفت: عزم بنیاد برای توسعه مناطق محروم کشور ستودنی است.
وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان شهرستان لنده را به عنوان دومین پایلوت اقتصاد مقاومتی انتخاب کرده است، بیان کرد: امید است بتوانیم گام به گام از این پایلوت به سمت فراگیر شدن قدم برداریم.
احمدی ضمن تاکید بر استفاده از تجربه مسئولان قلعه گنج و بنیاد برای عمران و آبادانی این منطقه، تصریح کرد: باید با تمام توان مشکلات و نقایص موجود در این مسیر را برطرف کرده و تجربه موفق‌تری را کسب کنیم.
نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: تمام تلاش خود را برای اجرای صحیح و اصولی این طرح در لنده به کار می‌گیریم.
احمدی خطاب به مدیران استان در این نشست، گفت: امروز برای یک تور سیاحتی نیامده ایم بلکه هدف از این سفر استفاده از یک تجربه بومی در توسعه روستایی است.
وی افزود: در این مسیر باید علاوه بر شرح مسئله به موضوع چگونگی اجرای این طرح و خروجی آن نیز به دقت توجه کرد.
احمدی خواستار موشکافی دقیق اجرای طرح از سوی مسئولان شد و گفت: می‌خواهیم بخشی از پهنه سرزمینی استان را در معرض جراحی قرار دهیم و باید با تدبیر، مجهزتر و انجام آسیب شناسی اصولی جهت اجرای بهتر طرح حرکت کنیم.
مقام ارشد اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار ارزیابی موردی مدیران در حوزه تخصصی خود در این بازدید از طرح‌ها و مجموعه‌ها شد و افزود: انتظار می‌رود مدیران ضمن توجه به حوزه خود ارزیابی دیگری هم از سایر حوزه‌ها داشته باشند.
احمدی تاکید کرد: ما معتقد به نگاه بخشی نیستیم و بدون شک یک نگاه سیستمی می‌تواند در انجام این کار موفق باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اجرای طرح پایلوت در یک منطقه به معنای عدم انجام آن طرح در سایر مناطق است، تصریح کرد: این امر حاکی از این است که مجری طرح باید احساس مسئولیت بیشتری داشته و ضمن ارزیابی نقاط قوت به نقاط ضعف هم توجه داشته باشد.
وی با بیان اینکه در مناطق محروم و در مرحله اولیه به هر شکلی که منابع با هدف ایجاد اشتغال و تولید تزریق شود شاهد رشد هستیم، بیان کرد: اما انتظار می‌رود مسئولان بنیاد علوی از تجارب خود در قلعه گنج استفاده کرد و با ارزیابی دقیق‌تر و با خطای کمتر جهت اجرای این طرح در لنده تلاش کنند.
احمدی ضمن تقدیر از زحمات و خدمات بنیاد علوی و مستضعفان در شهرستان‌های قلعه گنج کرمان و لنده، اظهار داشت: مسئولان با کوله باری از تجربه وارد لنده شوند تا شاهد تحول بهتری در این منطقه باشیم.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران دارای یک جغرافیای پهناور همراه با توپوگرافی و فرهنگ‌های مختلفی و میزان مشارکت متفاوت است، گفت: به عنوان مثال لنده در یک منطقه کوهستانی با توپوگرافی زاگرس است که باید ابتدا و به صورت هدفمند تمامی این شاخص‌ها ارزیابی شود تا بیت المال و سرمایه اقتصاد ملی است و باید به شکل بهینه استفاده شود.
احمدی با بیان اینکه در سطح جهانی زمانی که مسئله توسعه روستایی و شهری مدنظر باشد در حوزه‌های مختلف ادبیات نظری، مفهومی و تجارب بسیاری مطرح می‌شود، بیان کرد: این موضوع تجربه جدیدی در کشور است اما به معنای انکار خدمات دولت و مشارکت مردم تاکنون نبوده است.
وی افزود: اما تا کنون یا دولت مایل نبوده مردم را در کارهای خود درگیر کند یا با تخصیص یارانه به مردم آنها را از فرهنگ کار دور کردیم.
احمدی با تاکید بر اینکه اکنون باید این نوع نگاه را تغییر و اصلاح کرد، گفت: اما باید توامان نقش مشارکتی مردم در این مسیر را به یک باور تبدیل کرد.
وی با بیان اینکه بدون شک ایجاد زیرساخت‌ها از سوی دولت، بنیاد برکت و مستضعفان حق مردم است، عنوان کرد: اما باید این فرهنگ اصلاح شده و میزان مشارکت مردم در امور را افزایش دهیم.
احمدی تاکید کرد: در این مسیر باید از میدان رقابتی به جای فضای حمایتی بیشتر استفاده کرد تا میزان توانمندی مردم در امور را افزایش دهیم.
وی گفت: باید میزان وابستگی مردم به نهادهای حمایتی را کاهش داده و آنها را برای آینده و توسعه شهر و دیار خود آموزش داد.
احمدی با اشاره به اینکه سعیدی کیا یک عزم ملی برای خدمت دارد خطاب به مدیران و مسئولان بنیاد گفت: ما به عنوان مدیران بومی آن منطقه باید با تعهد اخلاقی و توجه به ظرفیت‌های و اقلیم منطقه تلاش کنیم که خروجی این تلاش‌ها پایدار و پایلوت لنده از قلعه گنج موفق‌تر باشد.
-----------------------
خبر ارسالی
-----------------------
نام شما

آدرس ايميل شما

Canada
با توجه به توانمندی و جدیت جنابعالی قطعا نمونه موفق تری می باشد .
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1