تاریخ انتشار
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۳
کد مطلب : ۴۰۰۰۵۱
هرگز در هنگام سحر این نوشیدنی را نخورید!
۱
کبنا ؛در ایام ماه مبارک رمضان رعایت نکات تغذیه ای بسیار ضروری میباشد تا در طول روز و در هنگام روزه داری احساس تشنگی و گرسنگی نکنید. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد این است بدانید کدام نوشیدنیها در ماه رمضان را در کدام وعدهٔ غذایی بخورید و از کدام نوشیدنی استفاده نکنید. در ادامهٔ این مقاله لیستی از توشیدنی ها فراهم کردهایم که هرگز در هنگام سحر این نوشیدنی را نخورید!
مصرف این نوشیدنی در هنگام سحر ممنوع!
محمد علی انوشه متخصص تغذیه درباره نوشیدنیها در ماه رمضان گفت: بهترین نوشیدنیها در ایام ماه رمضان، نوشیدنیهای طبیعی است که فاقد مواد نگهدارنده هستند.
وی اذعان داشت: در هنگام سحر نوشیدن شربتهایی از قبیل: شربت عسل، خاکشیر و سکنجبین را نیم ساعت قبل از غدا میل کنند. همچنین نوشیدن گلاب و آبلیمو به همراه شربتها تا درصد قابل توجهی تشنگی را کنترل میکند.
وی افزود: استفاده از یخ در نوشیدنیها توصیه نمیشود زیرا موجب وارد کردن ضررهایی به دستگاه گوارشی میشود. و همچنین چای، قهوه و کاکائو به علت دارا بودن کافئین و خاصیت ادرار آوری در هنگام سحر توصیه نمیشود زیرا مقادیر زیادی از آب بدن را از بین میبرد.
وی با اشاره به اینکه ممکن در فصل گرما مقادیر زیادی از آب بدن را از دست بدهیم پیشنهاد کرد: بهتر است از خاکشیر و تخم شربتی به هنگام سحر استفاده شود زیرا خاصیت نگهداری آب را در خود دارند و از ایجاد تشنگی جلوگیری میکنند. دربین عرقیات سنتی، فقط کاسنی خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد میشود نوشیدنیهای مخصوص ماه رمضان مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: به هنگام افطار بهتر است از چای کم رنگ و یا آب ولرم استفاده شود. و از مصرف نوشیدنیها یبسیار سرد به هنگام افطار حتماً خودداری شود.
وی در پایان افزود: از نوشیدن آب میوهها و شربتهای بسیار شیرین خوداری کنند زیرا باعث ایجاد تشنگی در طول روز خواهد شد و توصیه میشود نونشیدنی ها را با شیرینی متعادل میل کنند.
آیا میتوان در وعده سحری این غذاها را خورد؟
مصرف این نوشیدنی در هنگام سحر ممنوع!
محمد علی انوشه متخصص تغذیه درباره نوشیدنیها در ماه رمضان گفت: بهترین نوشیدنیها در ایام ماه رمضان، نوشیدنیهای طبیعی است که فاقد مواد نگهدارنده هستند.
وی اذعان داشت: در هنگام سحر نوشیدن شربتهایی از قبیل: شربت عسل، خاکشیر و سکنجبین را نیم ساعت قبل از غدا میل کنند. همچنین نوشیدن گلاب و آبلیمو به همراه شربتها تا درصد قابل توجهی تشنگی را کنترل میکند.
وی افزود: استفاده از یخ در نوشیدنیها توصیه نمیشود زیرا موجب وارد کردن ضررهایی به دستگاه گوارشی میشود. و همچنین چای، قهوه و کاکائو به علت دارا بودن کافئین و خاصیت ادرار آوری در هنگام سحر توصیه نمیشود زیرا مقادیر زیادی از آب بدن را از بین میبرد.
وی با اشاره به اینکه ممکن در فصل گرما مقادیر زیادی از آب بدن را از دست بدهیم پیشنهاد کرد: بهتر است از خاکشیر و تخم شربتی به هنگام سحر استفاده شود زیرا خاصیت نگهداری آب را در خود دارند و از ایجاد تشنگی جلوگیری میکنند. دربین عرقیات سنتی، فقط کاسنی خاصیت خنک کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد میشود نوشیدنیهای مخصوص ماه رمضان مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: به هنگام افطار بهتر است از چای کم رنگ و یا آب ولرم استفاده شود. و از مصرف نوشیدنیها یبسیار سرد به هنگام افطار حتماً خودداری شود.
وی در پایان افزود: از نوشیدن آب میوهها و شربتهای بسیار شیرین خوداری کنند زیرا باعث ایجاد تشنگی در طول روز خواهد شد و توصیه میشود نونشیدنی ها را با شیرینی متعادل میل کنند.
آیا میتوان در وعده سحری این غذاها را خورد؟