تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۰
کد مطلب : ۲۹۸۹۶۲
گچساران میزبان جشنواره سفره ایرانی منطقه هفت کشور
۰
کبنا ؛معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت:جشنواره سه روزه سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری با حضور چهار استان در گچساران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری استان ، الماس قبادی افزود: جشنواره سفره ایرانی با حضور استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس در محل برگزاری نمایشگاههای شهر دوگنبدان برگزارمی شود .
معاون گردشگری ،اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمدگفت:غذا و سفره ایرانی فرصتی است که میتوان از آن برای توسعه گردشگری و بیان جلوههای فرهنگی به مخاطبان استفاده کرد.
وی زمان برگزاری این نمایشگاه را ۷الی۹دی ماه ۱۳۹۶ عنوان کرد وگفت:جشنواره سراسری غذای ایرانی در هشت منطقه در کشور برگزار میشود که شهرستان گچساران میزبان استانهای منطقه هفت ایران است.
وی افزود: شرکت کنندگان در این جشنواره خوراکهای سنتی هر منطقه را طبخ و عرضه میکنند.
قبادی ابراز کرد: نمایشگاه خوراکهای سنتی، چادرهای عشایری، آیین و فرهنگ هر استان، انتخاب غرفه برتر، مسابقه آشپزی و دورههای آموزشی با موضوعهای خوراکهای سنتی و سالم از دیگر بخشهای این جشنواره است.
وی اظهار داشت: در این جشنواره هر استان ۱۰ غرفه برپا خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری استان ، الماس قبادی افزود: جشنواره سفره ایرانی با حضور استانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان و فارس در محل برگزاری نمایشگاههای شهر دوگنبدان برگزارمی شود .
معاون گردشگری ،اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمدگفت:غذا و سفره ایرانی فرصتی است که میتوان از آن برای توسعه گردشگری و بیان جلوههای فرهنگی به مخاطبان استفاده کرد.
وی زمان برگزاری این نمایشگاه را ۷الی۹دی ماه ۱۳۹۶ عنوان کرد وگفت:جشنواره سراسری غذای ایرانی در هشت منطقه در کشور برگزار میشود که شهرستان گچساران میزبان استانهای منطقه هفت ایران است.
وی افزود: شرکت کنندگان در این جشنواره خوراکهای سنتی هر منطقه را طبخ و عرضه میکنند.
قبادی ابراز کرد: نمایشگاه خوراکهای سنتی، چادرهای عشایری، آیین و فرهنگ هر استان، انتخاب غرفه برتر، مسابقه آشپزی و دورههای آموزشی با موضوعهای خوراکهای سنتی و سالم از دیگر بخشهای این جشنواره است.
وی اظهار داشت: در این جشنواره هر استان ۱۰ غرفه برپا خواهد کرد.