کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

زور رستم و تغییر مدیران کهگیلویه و بویراحمد

11 آذر 1396 ساعت 3:25


علی انصاری
در روزهای اخیر در فضای عمومی و رسانه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد موضوع انتقاد صریح استاندار به بعضی از مدیران بحث و بررسی شد.
استان کهگلویه وبویراحمد یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور و وابسته به اعتقادات عشیره‌ای و قبیله‌ای هست.
قبل از دکتر احمدی، دکتر خادمی که یکی از فرزندان این استان و از استانداران صبور و مردمی وبا اخلاق‌ترین استانداران کشور و متهم به قوم گرایی بود، اگر چه دکتر خادمی در مدیریت و در پیگیری مشکلات و مسائل مهم استان توانمند بوده و در این زمینه کوتاهی نداشته است، ولی متاسفانه بعد از رفتن ایشان خیلی‌ها و حتی عده‌ای از نزدیکانش ایشان را متهم به قوم گرایی کردند و ساز مخالف نواختند که جای تأسف بود.
بعد از رفتن خادمی و آمدن دکتر احمدی و نوع مدیریت ایشان، این انتقادات به سمت سوی دیگری رفت و گفته می‌شود آقای احمدی مدیری سخت گیر می‌باشد.
احمدی مدیر توانمند و سابقه مدیریت کلان در کشور را در کارنامه خود دارد. با توجه به بررسی‌های صورت گرفته در رسانه ها و فضای مجازی سوابق روشن ایشان ثابت شده است.
کارشناس استانداری ایلام، معاون فرمانداری ایلام، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، مدیرکل دفتر منابع مالی و بودجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیر دبیرخانه ارزیابی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، معاون مؤسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی کشور، ریاست پژوهشکده اقتصاد دانشگاه تربیت مدرس، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، عضو شورای مشاوران دیوان محاسبات کشور، مشاور وزیر نفت در امور برنامه ریزی، عضو هیات مدیره شرکت ملی نفت و پالایش فر آوردهای نفتی
عضو گروه پژوهشی عدالت و رفاه اقتصادی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو کمیته آموزش (آموزش و توسعه پایدار) کمیسیون ملی یونسکو،
نماینده پارلمان جمهوری اسلامی ایران در سازمان تجارت جهانی (ژنو، سوییس ـ ۲۰۱۳) را در کارنامه خود دارد.
در طول مدت این دو ماه از سپری شدن مدیریت ایشان در کهگلویه و بویراحمد موضوع توانمندی ایشان برای عموم ثابت شد و طبیعی است که هر مدیری با هر توانمندی مخالفین و منتقدینی دارد.
حالا فارغ از توانمند بودن یا نبودن ایشان این روزها بحث تند بودن احمدی از سوی برخی افراد مطرح است. برای روشن شدن مقصودم از این نوشتار با یادآوری دوران تحصیل به تمثیل در این زمینه اشاره می‌کنم.
همه ماها دوران دانش‌آموزی و دانشجویی را تجربه کردیم و به یاد داریم هر روزی که درس نخوانده بودیم یا غیبت می‌کردیم و یا هم دعا می‌کردیم، معلم در کلاس حضور پیدا نکند و اگر هم درس‎هایمان را خوب بلد بودیم در کلاس روی میز و نیمکت اول می‌نشستیم و آماده هر گونه پرسش و پاسخ بودیم.
تاجایی که از مدیریت دو ماهه دکتر احمدی نتیجه گرفتیم، می‌توان گفت: داستان بعضی از مدیران ما اینچنین است، اگر کار بلد باشیم و وظیفه خودمان را درست انجام داده باشیم با روحیه باز و مشتاق از کار و فعالیت در جلسه و غیر از جلسه استقبال می‌کنیم و اگر هم کارهایمان مانده و یا تجربه کاری نداشته باشیم یا از جلسات می‌گریزیم و یا به رسانه‌ها پناه می‌بریم و واکنش‌های بی جا و غیر منطقی نشان می‌دهیم.
 
برخی از مدیران هم با تخریب و حاشیه سازی برای استاندار به هر دری می‌زنند. حتماً مدیرانی که ضعیف هستند و روزمه کاری خوبی ندارند دکتر احمدی به جد دنبال تغییر آن‌ها می‌باشد.
باید بدانیم دکتر احمدی چگونه می‌خواهد تغییر مدیران را استارت بزند. آیا انتخاب مدیران برای ایشان سخت است یا به راحتی می‌تواند عزل و نصب کند چون هر گروهی از سیاسیون برای انتخاب مدیران نظرهای متفاوتی دارند، اگر برای انتخاب مدیران تنها خودش تصمیم گیرنده باشد خیلی راحت و اگر سیاسیون و نمایندگان باید پیشنهاد بدهند مدت زیادی طول می‌کشد تا اینکه بتواند تغییر دهد و نیروی توانمند و مورد اعتماد خود را انتخاب کند.
اما متأسفانه باید گفت که اگر استاندار به خواسته‌های آن‌ها توجه کرد، آن را یار شفیق خود می‌دانند و از آن تمجید می‌کنند وئاگر هم استاندار به توقعات آن‌ها توجه نکرد آن را مدیری ناتوان و ضعف می‌نامند و مسائلی همانند تند خویی و بد اخلاقی را بزرگ می‌کنند.
 
دکتر احمدی اگر بخواهد با همه قشر و همه سیاسیون و حتی همه نمایندگان تعامل داشته باشد، انتخاب هر مدیری برایشان زور رستم می‌خواهد.
نمایندگان کسی را پیشنهاد میدهندکه در انتخابات از خودشان حمایت کرده باشد و به فکر انتخابات آینده هم باشد، شاید زیاد کاری به سوابق مدیریت و مدرک آن هم نداشته باشند، خواه قوی باشد و خواه ضعیف باشد.
سیاسیون مخصوصاً آن‌هایی که ستاد روحانی را به عهده داشتند، توقع داشتند کسی را که خودشان پیشنهاد دهند، سکان استانداری کهگلویه و بویراحمد را به عهده بگیرد، ضعیف باشد و یا قوی مهم نبود، بلکه مهم آن است که گوش به فرمان خودشان باشد. دیگر صاحب‌نظران هم قطعاً توقع داشتند، وزیر کشور کسی را انتخاب کند که در عزل و نصب با آنها تعامل داشته باشند.
احمدی کار بلد است، به گفته مسوولان رده بالای کشور او از افتخارات حوزه مدیریتی کشور محسوب می‌شود، وزیر، معاون وزیر و نمایندگان و همه و همه او را به خوبی می‌شناسند، عزیز فیلی معاون عمرانی استاندار مرکزی به خاطر او به استان کوچک‌تر کهگیلویه و بویراحمد آمد، فیلی یکی از قوی‌ترین معاونین عمرانی در کشور است.
نمایندگان و افرادی که ادعای روشنفکری و توسعه‌نگری دارند، اجازه دهند تا احمدی در مدار قانون کارش را انجام بدهد. اگر چه تعامل، همفکری و وحدت لازمه کار نیز می‌باشد، اما همفکری و تعامل به معنای دخالت و تحمیل و فشار آوردن نیست. به معنی اینکه هر چه ما گفتیم، نیست. همفکری و وحدت به این معنا است که کارها و امورات مردم به بهترین شکل و نحو و با سرعت بالا انجام بگیرد.
تعامل با فلان جریان سیاسی نه یعنی اینکه بهمان شخص به کار گرفته شود، بلکه این همنشینی‌ها و این اتحاد و هم‌دستی صرفاً باید راستای منافع عموم مردم باشد نه در مسیر منافع گروه و جناح خاص.
پس باید وجدانمان را قاضی قرار بدیم و خودمان را جای آقای احمدی تصور کنیم، چون باید بدانیم د رصورت دخالت در امورات و به ویژه تغییر مدیران، انتخاب کردن سخت است، و شاید مدیرانی به کار گمارده شوند که وضعیت استان‌ ما همین باشد که همین است، نه رونق اقتصادی شاهد باشیم، نه اشتغال و نه کاهش آسیب‌های اجتماعی. پس باید همه سیاسیون، نمایندگان و افراد صاحب نفوذ دخالت نکنند و بگذارند دکتر احمدی مدیرانی قوی و کار آمد انتخاب و مدیرانی که کارنامه خوبی دارند، ابقا کند. و نکته مهم اینکه تنها با یک چشم آن هم چشم شایسته‌سالاری و توسعه و پیشرفت به کل استان سرافراز کهگیلویه و بویراحمد داشته باشیم و دست از جنگ‌های زرگری طایفه‌گرایی، قوم‌گرایی و جناح‌بازی و سیاست‌بازی برداریم.


کد مطلب: 296379

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/296379/زور-رستم-تغییر-مدیران-کهگیلویه-بویراحمد

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1