تاریخ انتشار
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۳۰
کد مطلب : ۴۱۹۱۷۰
کبنا گزارش می‌دهد

پویش «نذر سلامت» برای مقابله با کرونا در کهگیلویه (+تصاویر)

۴
کبنا ؛تا کنون اگر از خود پرسیده‌اید که چگونه مهربانی و نوع‌دوستی می‌تواند به‌سادگی میان انسان‌ها شایع شود، در این روزهای سخت و رعب‌انگیز همت و تلاش جوانانی پاسخ می‌دهند که توانستند بخشی از هم‌وغم مردم در مناطق و خانوارهای محروم را با هر آنچه در توان داشتند پوشش و حمایت کنند.
پویش‌ «نذر سلامت» حامی این روزهای مردم شهرستان کهگیلویه در مقابله با ویروس کرونا است.
مصداق بارز ازاین‌دست پویش‌ها به همت «سیروس جوادپور» و سایر جوانان در حال انجام است که تا کنون خیابان رواق شهر دهدشت، اورژانس و آتش‌نشانی را با پکیج الکل، ماسک، شیلد محافظ صورت و دستکش بهداشتی، پوشش و با جمع‌آوری کمک‌های مردمی در روزهای آتی با کمک‌های مردمی سایر نقاط کهگیلویه را پوشش خواهند داد.
پرواضح است که هیچ جامعه‌ای بدون وجود پیوند محبت‌آمیز و مهرورزانه‌ میان شهروندانش جامعه‌ی سالمی نخواهد بود و هرگز به کمال، رشد و تعالی نخواهد رسید.

برای کمک‌های نوع‌دوستانه خود می‌توانند به شماره کارت: ۶۰۳۷۶۹۷۵۳۵۶۷۷۶۸۳ به نام «سیروس جوادپور» نقشی در کمک به این روزهای خود و هم نوعانشان کرده باشند.
بندگی یعنی در کوچه‌پس‌کوچه زندگی دست کسی را بگیری.
برچسب ها :
نام شما

آدرس ايميل شما

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

در پی اعلام آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه، اسرائیل و آمریکا مدعی تغییری مهم در سیاست‌ها شده‌اند؛...
در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

هنگامی که حضرت عباس علیه‌السلام به شهادت رسیدند امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «الْانَ ...
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
1