تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۸
کد مطلب : ۴۰۲۹۳۴
با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

پروژه آبرسانی «سپیدار» بویراحمد افتتاح شد / کناری: 16 روستا و 3500 نفر از نعمت آب برخوردار شدند

۱
کبنا ؛پروژه آبرسانی شهدای روستای سپیدار از توابع شهرستان بویراحمد افتتاح شد.
به گزارش کبنا از یاسوج، صبح امروز با حضور علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد، غلام محمد زارعی نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس پروژه آبرسانی شهدای روستای سپیدار از توابع شهرستان بویراحمد افتتاح شد.
 شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد در حاشیه این مراسم با تسلیت فرا رسیدن ماه محرم، ماه سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) اظهار کرد: با افتتاح این پروژه 16 روستای منطقه سپیدار با جمعیتی بالغ بر 3500 از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار می شوند.
کناری اعتبار این پروژه را 35 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی عنوان کرد.
فیض الله پاسره مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز دراین آئین اطهار کرد: پروژه آبرسانی شهدای سپیدار بویراحمد از محل اعتبارات ملی و صندوق توسعه ملی به بهره‌برداری رسید.
وی به مشخصات پروژه اشاره کرد و گفت: برای اجرای این پروژه 12 کیلومتر خط انتقال آب احداث کردیم و همچنین این پروژه 3 باب مخزن آب به ظرفیت 250 مترمکعب دارد.
پاسره ادامه داد: پروژه آبرسانی سپیدار بویراحمد دارای موتورخانه مجهز هست  که 300 متر دیوار در اطراف این موتورخانه نیز احداث کردیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد احداث 150 متر شبکه برق و نصب یک دستگاه ترانس، نصب فلومتر مغناطیسی و الکترولیز نمک طعام و حفر و تجهیز یک حلقه چاه با عمق 165 متر را از دیگر مشخصات پروژه آبرسانی سپیدار عنوان کرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ سیاه مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
1